День безпечного Інтернету у школах Вишнівської ОТГ: як це було (ФОТО)

12.02.2019 / Новини

У закладах загальної середньої освіти Вишнівської сільської ради 5 лютого відбулися заходи до Дня безпечного Інтернету.

Зокрема у школах були проведені години спілкування та бесіди: “Обачність, пильність, захист, увічливість в інтернеті”, “Інтимне селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?”, “Безпека в інтернеті”, “Обережно: комп?ютер!”, “Розумне та безпечне використання Інтернет – ресурсів”, “Інтернет – друг чи ворог?” “Неприємності в мережі Інтернет” та інші.

Про це повідомляється на сайті ОТГ.

Школярі взяли участь у тренінгах: “Безпечний Інтернет” “Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету” “Ми за безпечний Інтернет!” .

Своєрідною новинкою для школярів стала участь у вебінарах та онлайн-уроках: “Дитина онлайн: від загроз до можливостей; захист дітей в інтернеті від сексуальних ризиків; цифрові інструменти та можливості Google для інформаційної безпеки”, “Stop_Sexтинг. Сексуальні ризики інтернету”.

Молодші школярі переглянули мультфільм “Фіксики.Інтернет” та послухали “Казку про безпечний Інтернет” З метою кращого ознайомлення школярам було роздано буклети та пам’ятки для батьків про безпечний Інтернет, а також проведено анкетування: “Як розпізнати залежність?” та експрес-діагностику: “Перевірте себе на інтернет”.

Захоплюючими і, водночас, повчальними стали квест “Подорож безпечною мережею” та інтелектуальна гра: “Морський бій” Діти активно брали участь в заходах, представляли свої роботи (презентації, буклети, брошури) на тему “Разом для найкращого Інтернету”, а також з радістю взяли участь у флешмобі “Діти за безпечний Інтернет”. Гуманітарний відділ дякує педагогам за організацію та проведення корисних заходів, адже у наш час інтернет став потужним ресурсом, який при правильному використанні допоможе нам розкрити потенціал дитини.

Головне, що залишається – це забезпечити її безпеку в режимі онлайн.

 

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*