Де відпочити в жовтні: назвали варіанти в Європі та Україні

29.09.2019 / Новини

У жовтні для відпочинку в Європі найкраще підходять Італія, Іспанія, Греція або Кіпр.

Таку пораду українцям дав професійний мандрівник і тревел-блогер Максим Циркель, який відвідав 70 країн світу, – пише Обозреватель.

“У багатьох країнах в жовтні вже холодно. Але в Італії, Іспанії, Греції, на Кіпрі – якщо ми говоримо про Європу – в цьому місяці ще може бути дуже комфортно”, – пояснив Циркель.

Він зазначив, що там навіть у жовтні температура повітря іноді може сягати +30 градусів.

Зокрема, вдалим вибором досвідчений мандрівник назвав Сицилію.

Серед гарних варіантів відпочинку в горах – Яремче і Буковель. На море можна з’їздити в Одесу чи Бердянськ, хоча у жовтні тут вже досить прохолодно. А за незабутніми враженнями і красотами рідної природи варто вирушити на Шацькі озера (Волинь) або на озеро Синевир (Закарпаття).

Поціновувачам історії Київської Русі та української автентики сподобається історично-театральне поселення-парк Деревнього Києва, що неподалік від столиці України. Тут регулярно проводять розважально-пізнавальні програми з лицарських боїв, вогняних шоу, театральних постановок княжої доби тощо. Потрапивши на територію парку, відвідувачі наче переносяться у часі в минуле: споруди поселення ідентичні древньому Києву, люди одягнені у відповідному форматі. На території є також озеро та тварини, приміщення, де туристам можна поселитись жити.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*