Де у Любомлі можна отримати біометричний паспорт?

06.04.2017 / Новини

Міграційна служба Волині вдвічі збільшила пункти видачі біометричних паспортів, готуючись до безвізу.

Про це пише газета “Волинь-нова”.

У кожному районі Волинської області можна оформити паспорт громадянина України у формі картки (ID-карта) та паспорт громадянина України для виїзду за кордон засобами Єдиного державного демографічного реєстру.

У березні 2017-го року всі територіальні підрозділи УДМС України у Волинській області були у повному обсязі забезпечені робочими станціями для надання зазначених адміністративних послуг.

Зараз є сезонний попит на закордонні паспорти. Міграційна служба намагається завадити ситуації та встановила обладнання у нових підрозділах краю. Усі 18  відділень в області забезпечені обладнанням для оформлення біометричних документів.

Останні зміни у законодавстві, від жовтня 2016 року, надали повноваження для прийому громадян і видачі документів центрам надання адміністративних послуг. Ми розраховуємо, що ЦНАПи області будуть максимально швидко включатися до оформлення документів.

Так,  отримати біометричний паспорт можна у Любомльському районному секторі управління Державної міграційної служби, що по вулиці  Б.Хмельницького 6.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*