Далекобійники по кілька діб перетинають пункт пропуску “Ягодин”

10.08.2020 / Відео, Новини

На міжнародному пункті пропуску «Ягодин» — черги вантажівок.

Про це розповів речник Волинської митниці Віталій Лопошук, передає Суспільне Волинь.

«Речник Волинської митниці Віталій Лопошук розповів, що це робочі моменти, а черга не велика. Пропускна здатність митного поста «Ягодин», за добу виходить 400 автомобілів, 200 автомобілів за зміну. Це робоча черга і збоїв у роботі митників немає», – каже речник.

Менш як за кілометр до митного пункту пропуску «Ягодин» у черзі – далекобійники з Києва Олег і Андрій. Кажуть: проїхали сьогодні пів кілометра. Дві доби буде ввечері. Черга дуже повільно рухається удень. Вночі – більш-менш. Олег каже: умови очікування важкі.Смітників немає.

«Сміття ми тримаємо при машині, поки немає смітника. Буде смітник, викинемо. До смітника доїдемо і викинемо», – каже водій.

Далі від пункту пропуску туалетів немає зовсім, каже водій Олександр Губарик. Так само й смітників.

Віталій Лопошук каже: на території митного поста «Ягодин» є смітники і туалети. Поза постом – ситуацію не контролюють.

Села, що знаходяться біля дороги Київ-Ковель-Ягодин: Машів, Вишнів, Римачі, Коцюри належать до Вишнівської громади, розповів сільський голова Віктор Сущик. З його слів, мають ділянку, яку можуть виділити для облаштування території для тимчасового перебування водіїв.

Віктор Сушик говорить: за чистоту узбіч шляху відповідає служба автомобільних доріг області. До них ми звернулися за коментарем, з нами пообіцяли поспілкуватися згодом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*