Презентували нове меню “Укрзалізниці” (ФОТО)

12.06.2018 / Новини

У Києві 12 червня глава “Укрзалізниці” Євген Кравцов презентував нову послугу компанії з харчування у пасажирських поїздах.

Так, послугу повноцінного харчування запустять 18-го червня у деяких поїздах, які курсують в нічний час.

Про це повідомляє “Радіо Свобода“.

Нагадаємо, раніше Кравцов сповістив, що “Укрзалізниця” планує запустити пілотний проект з харчування пасажирів у потягах, що курсують між Одесою, Києвом, Ужгородом та Івано-Франківськом.

“На окремих маршрутах під час подорожі пасажирам буде доступний повноцінний сніданок і гарячий обід, зокрема перші і другі страви”, – сказав глава “Укрзалізниці”.

Зазначимо, що оплатити послугу можна буде як готівкою, так і банківською карткою.

Тестування нової послуги розпочнеться у поїздах №81 Київ – Ужгород, №104 Київ – Маріуполь, №7 Київ – Івано-Франківськ, №749 Київ – Івано-Франківськ.

Харчування поїзди меню "Укрзалізниця" їжа

“Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава”, – написав Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

Спробував нове меню з повноцінного гарячого харчування, яке запроваджуємо для своїх пасажирів. За кілька днів на 4-х поїздах, що їдуть зі столиці до Маріуполя, Івано-Франківська та Ужгорода, відтепер можна обирати їжу на власний смак,
– додав глава “Укрзалізниці”.

Харчування поїзди "Укрзалізниця" меню

Він також розповів, що придбати ланч-бокси можна буде вже при онлайн-покупці квитка. Згодом таку функцію запровадять і для інших позицій з меню.

Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо у спеціально обладнаному сервісному купе,
– зазначив Кравцов, додавши, що меню залежатиме від сезону.

До меню планується додати більше українських страв.

 

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*