Чи перейдуть школи Нововолинська на дистанційне навчання

21.10.2020 / Новини

У Нововолинських дитсадках працює 19 чергових груп. Заклади відвідують лише ті діти, чиї батьки цього гостро потребували.

Про це на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС повідомила заступниця начальниці управління освіти Наталія Тарасенко, передає Нововолинськ.com.ua

Нині на канікулах перебувають усі школи та Міжшкільний навчально-виробничий комбінат, які завершаться, за попередньою інформацією, 30 жовтня. НЦ ДЮТ, ДЮСШ та ІРЦ проводять лише індивідуальні заняття, усі групові уроки проводять дистанційно.

“Протягом 2 тижнів будуть канікули, якщо після цього ми і надалі залишимось у червоній зоні, будемо роглядати питання дистанційного навчання. Зараз МОН дозволяє відвідування шкіл старшокласниками. Це 11 клас, на них чекає ЗНО та вступ у ВНЗ. Можливо, розробити графік”, – зазначив перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський.

За його словами, якщо у школі навчатиметься 2-3 класи, їх можна розсадити на безпечну відстань і мінімізувати контакт.

Як зазначила Наталія Тарасенко, очільники усіх освітніх закладів на кінець тижня повинні подати статистику захворюваності і пропозиції щодо подальшої роботи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*