Чи готові школи Любомльщини до опалювального сезону?

06.08.2016 / Новини

Готовність освітніх закладів до зими обговорили учасники засідання обласного антикризового енергетичного штабу у четвер, 4 серпня.

Про це інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Відтак, із доповіді заступника начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Тетяни Соломіної стало відомо, що станом на 1 серпня відсоток готовності закладів освіти в області до нового навчального року становить 76%.

У Любомльському районі проведено ремонт та заміну 73% (із запланованих) водопровідних мереж.

«Для належного функціонування закладів освіти в зимових умовах здійснюється накопичення запасу палива на весь опалювальний сезон 2016-2017 років. Однак, внаслідок повторного проведення тендеру повільніше здійснюється завіз палива у Любомльському та Локачинському районах», – розповіла заступника начальника управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

Загалом, Тетяна Соломіна відзначає рівномірне проведення підготовки до опалювального сезону у всіх районах. Відзначає лише проблему відсутності запитів від навчальних закладів на співфінансування та залучення виділених коштів з обласного бюджету для встановлення нових шкільних санвузлів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*