Чи дотримуються відпочивальники карантину на Шацьких озерах.ВІДЕО

19.08.2020 / Відео, Новини

Упродовж літа поточного року фахівці районного управління Держпродспоживслужби області склали 54 протоколи про порушення санітарних норм у закладах, що працюють поблизу Шацьких озер.

Про перевірки та покарання кореспондентам Суспільного розповіла начальниця відділу Шацького райуправління Тетяна Савош.

“Найбільш часті правопорушення – це відсутність засобів індивідуального захисту як працівниками закладів торгівлі, так і відпочивальниками”, – каже начальниця відділу Шацького районного управління Держпродспоживслужби Тетяна Савош. Додає: штрафні санкції невеликі – від 102 гривень до 450 гривень.

Чи дотримуються санітарних норм під час відпочинку на Шацьких озерах

Чи дотримуються санітарних норм під час відпочинку на Шацьких озерах

Щотижня заклади торгівлі та відпочинку поблизу Шацьких озер перевіряє група з правоохоронців і фахівців Держпродспоживслужби, каже речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук. “Поліцейські відвідують заклади, спілкуються з людьми, нагадують, щоб дотримувались дистанції, користувались засобами індивідуального захисту”, – каже речниця Нацполіції Волині.

Цього року у серпні на озері Світязь – розпал сезону, розповіла місцева мешканка Надія. Дівчина каже: у попередні роки більше відпочивальників було в липні. Люди до озера з’їжджаються здебільшого у вихідні та спекотні дні.

Чи дотримуються санітарних норм під час відпочинку на Шацьких озерах

Дмитро, Андрій і Павло компанією декілька днів відпочивають поблизу озера. Хлопці розповідають, що особливих правил карантину не дотримуються. На пляжі без маски, в озері теж.

Бази відпочинку та заклади торгівлі, що працюють поблизу Шацьких озер, перевірятимуть доти, доки діятимуть карантинні обмеження, – каже начальниця відділу Шацького райуправління Тетяна Савош.

Нагадаємо, на початку липня бази відпочинку на території Шацької ОТГ були зачинені.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*