Чому урбаніст Андрій Гнатюк йде у владу і що буде там робити

22.10.2020 / Відео, Новини

Громадський активіст, дизайнер та кандидат на посаду депутата Володимир-Волинської міськради Андрій Гнатюк закликав мешканців міста прийти на виборчі дільниці 25-го жовтня, аби обрати краще майбутнє для Володимира.

Він коротко розповів про те, що йому вдалося зробити для Володимира протягом останніх 4-х років як самому, так і спільними зусиллями. Подякував тим мешканцям, які голосували за його громадські проекти та закликає усіх зробити вибір, керуючись серцем та розумом.

“На прохання міської влади та депутатів, незалежно від їхньої партійної приналежності, робив схеми перепланувань та мощень вулиць міста, парків та скверів, бо це наше спільне місто.

Деякі проекти реалізував завдяки вашій підтримці і перемозі на конкурсі громадських проектів. Є проекти, які профінансував соціально відповідальний бізнес і ці якісні зміни кожен бачить та відчуває. Кожен проект – це завжди компроміс між фантазією і ресурсами. Проект, яким можуть пишатися жителі міста – це парк на острові річки Риловиця.

Це приклад успішних змін, у які ніхто не вірив. Це приклад спільної праці, на реалізацію якої було залучено кошти міського, державного та обласного бюджетів та кошти приватного фонду і над завершенням необхідно ще попрацювати. Є такі, які я втілював за власний кошт і власною працею, бо будувати – це моє. А будувати якісно і красиво навчив мене мій тато”, – розповідає Андрій Гнатюк.

Як каже Андрій Гнатюк, його запитують, чому він йде у владу і що буде там робити. На що він відповідає, що буде робити те, що і робив, але з кращими інструментами та важелями впливу:

“Попереду нас чекає багато роботи. Площа повинна стати окрасою нашого великого району. Дорожня інфраструктура та схема реалізації дорожнього руху потребує оновлення і бути безпечною, як для водіїв, велосипедистів, так і для пішоходів. Заплановані спортивні майданчики треба побудувати якісно. Воїни російсько-української війни заслуговують на гідний монумент.

Хочу звернутись до тих, хто боїться змін, до тих, хто ще не визначився. 25-го жовтня давайте обирати серцем та розумом”, – підсумував Гнатюк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*