Чому на Любомльщині не готові приймати відпочивальників?

03.06.2016 / Новини

Про підготовку до літнього періоду говорили під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій області.

Про це з посиланням на прес-службу Волинської ОДА пише Волинське Агентство Розслідувань.

На території Волині нараховується близько 220 озер, досить розвинута річкова мережа загальною довжиною 21,9 тисячі кілометрів.

Аналізуючи результати минулорічних перевірок місць масового відпочинку людей встановлено, що не у всіх районах належним чином вирішили питання підготовки до купального сезону.

На визначених місцях не були створені сезонні рятувальні пости в Ківецівському та Локачинському районах, не погоджені паспорти пляжів у Ківерцівському, Локачинському, Любомльському, Ратнівському, Старовижівському та Турійському районах, що ставить під сумнів створення та функціонування рятувальних постів у цьому році.

Щодо оздоровлення дітей, то в області триває відповідна підготовча робота до літнього оздоровчого сезону 2016 року. Як зазначила Людмила Плахотна, в обласному, міських та районних бюджетах сформовані видатки на проведення літньої оздоровчої кампанії.

Основна частина оздоровчих таборів розпочне свою роботу з 6 по 15 червня цього року.
Відтак голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до керівників районів із проханням приділити особливу увагу до готовності закладів відпочинку на підконтрольних територіях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*