Чому бути учасницею “Княжни” стало престижно: розповідь учасниць (ФОТО)

14.03.2019 / Новини

9-го березня, на наступний день після того, як у Володимирі-Волинському відбувся конкурс краси “Княжна Володимира-2019”, у хабі “Creative Studio” зібрали прес-конференцію за участю організаторів конкурсу та учасниць. Розповіли чимало цікавого про шоу, котре “прогриміло” у Володимирі.

З організаторами та учасницями цьогорічного конкурсу краси читачі “БУГу” мали можливість познайомитися ближче завдяки спеціальним випускам, що виходили у світ на сайті щотижня.

У організації “Княжни” задіяли нових людей, а також beaty-команду. Отож, усіх, хто цьогоріч трудився в ім’я краси перелічувати довго: управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету міської ради (усіма технічними моментами займалася Наталії Ярошук), режисер Олена Омелюх та режисер та сценарист Анастасія Азанова, хореограф Анна Кондисюк, викладач, оратор Тетяна Дьоміна, художник-оформлювач Олена Гаврилюк, візажист Світлана Господарик, перукар Юлія Костильова, майстриня Юлія Слюсарук, експерт зі здорового харчування Світлана Філюшкіна, фотосесія Неллі Вишневської, а також звуко- і світлооператори Микола Смаль та Олександр Дячишин, та інші.

Захід відбувався за підтримки спонсорів. Головний приз -це сертифікат на купівлю ювелірних виробів у магазині «Каштан» на суму 10 тисяч гривень, який вручив голова журі, виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” Борис Карпус.

У цьому році конкурсанток оцінювало 9 суддів. Як розповіли організатори, здавна сформувалася традиція, що представники від спонсорів мають місце від жюрі. Проте вдалося вмовити приїхати і людей, які професійно займаються моделінгом. І це велике досягнення. Їм сподобалося шоу, яке вони побачили.

“До нас приїхали дівчата зі Львова, з ними на “Княжому” познайомилися. Вони дизайнери, стилісти, мають свій модельний бізнес і володіють брендом одягу. Для них шоу залишило тільки позитивні враження. Марина Занюк бувала в нас раніше. Її модельне агентство має міжнародні контракти. І якщо вона зацікавилася дівчатами, то в них є шанс в міжнародному модельному бізнесі”, – розповіли організаторки Анастасія Азанова та Олена Омелюх.

Анна Кондисюк, яка ставила танго для десятьох дівчат і одного хлопця, розповіла, що дівчата на тренуваннях викладалися на повну. Найскладніший елемент – це танець зі стільцем, але конкурсантки справилися.

“Для мне, як для хореографа, це не перший досвід. Я ставила танець минулого року. Я задоволена. Дівчата не є професійними танцівниками, але вони старалися і викладалися на повну на тренуваннях. Танго із специфічними музичними збивками – це складно”.

У конкурсі краси 2019-го року організатори зробили акцент на видатних жінках, які змінили світ. Виявилося, що така ідея прийшла в голову Анастасії Азановій після перегляду фільму “Принцеса Монако”. Як розповіла організаторка, сильна промова вразила її і вона захотіла, щоб дівчата вміли так само заворожити глядача своїми словами. Втілила задум у життя Тетяна Дьоміна.

Тетяна розповіла, що для неї участь в команді організаторів була несподіванкою. Її запросила на зустріч Анастасія, щоб обговорити ідею, але насправді відразу представила дівчатам-учасницям, як організатора.

“Зрештою, я послухала концепцію, порадилася з режисером театру “Різнобарв’я” Ларисою Половньовою і вирішила, що, все ж таки, це цікавий досвід. Проблема була в тому, що велика кількість дівчат вперше виступала на сцені. Я почала шукати промови відомих жінок в інтернеті і знайшла аж одну. Дівчата проробили титанічну роботу. Ми дали їм довгі промови і вони самі мали вибрати основні речення і розставити акценти”, – розповіла Тетяна Дьоміна.

На прес-конференцію з’явилося шестеро учасниць конкурсу: Ольга Коваленко ( номінація “Ніжність”), Адріана Петрук (“Оригінальність”), Ірина Гонтарук ( володарка титула “Княжна Володимира”, номінація “Красномовність” “Глядацька симпатія”), Аліна Ярмолюк (“Артистичність”), Катерина Гребеник (“Фотогенічність”) і Крістіна Самчук (“Грація”, “Інтернет-симпатія2).

Дівчата розповіли, що завдяки участі у конкурсі зрозуміли, що здатні робити щось більше у житті, досягати нових вершин і вчитися новому. Вони зізналися, що хочуть повернутися на сцену ще раз і відчути ті чудові емоції та переживання.

Як це – прокинутися Княжною? Про це запитали у володарки титулу Ірини Гонтарук.

“Це неймовірні враження. Я від вчорашнього вечора не можу відійти. Відкриваю соцмережі і стільки відгуків, стільки людей вітають. Я досі шокована”.

Дівчата, зізнаються, що було важко. Підготовка до конкурсу тривала півтора місяці. Майже щовечора на них чекали виснажливі довгі тренування. Вихід на сцену – це ше один етап, на якому потрібно було боротися з собою.

“Ми всі забували слова, переживали, руки трусилися і ноги, бігали в паніці. Це був шок. Але коли виходиш на сцену, то згадуєш відразу всі слова. Я безмежно задоволена усім, що пережила”, – розповіла Адріана.

Усі як один дівчата заявляють, що почуття розчарування конкурс по собі не залишив. Навпаки, було щось схоже на піднесення. Навіть ранок наступного дня сприймали інакше, діляться дівчата.

Розповідають, що ішли не тільки за перемогою, а для того, щоб самовдосконалитися і вийти на новий рівень.

“Ми стали новою кращою версією самих себе”, -розповідають дівчата.

Не були марними розмови з дієтологом і візажистом, які організували для конкурсанток цьогоріч. Адже це досвід, який знадобиться і в майбутньому.

Кожна красуня винесла для тебе щось нове, найбільша зміна, розповідають вони – це впевненість, яка додала сили далі іти вперед.

“Ми якусь сходинку ніби переступили. Ти якась інакша, не така як раніше. Ти стільки пережила і зробила. Тепер дивимося на світ по-іншому”.

“Ми вийшли з зони комфорту і спробували робити щось нове. І це чудово”.

Як зауважили цьогорічні конкурсантки, конкурс “Княжна” – це дуже хороший шанс реалізуватися дівчатам, які не впевнені в собі, але бачать, що в них модельна зовнішсть. Адже за подією спостерігають люди, які займаються моделінгом. Конкурс вийшов на новий рівень і це видно.

На запитання про плани і думки щодо “Княжни Володимира-2020”, то організатори відповіли, що конкурс очікує бути ще грандіознішим, адже він буде ювілейним.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*