Четверо учнів з Любомля стали призерами обласного конкурсу науково-дослідницьких робіт

11.02.2020 / Новини

На базі Луцького НВК №9 відбувся фінальний тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН,  у якому взяли участь любомльчани.

Традиційний конкурс проводиться вже більше 20 років з метою виявлення та підтримки школярів, які цікавляться наукою, залучення їх до теоретичної та експериментальної роботи, – повідомляють на сайті Любомльського ЗЗСО №2.

Цьогоріч на розгляд журі від учнів області представили 463 дослідження у 62 секціях. Конкурс проводився у декілька етапів.

Цього року у конкурсі брали участь четверо учнів Любомльської школи №2, і усі четверо стали призерами.

У секції літературної творчості Мирослава Маслянка, учениця 10-Б класу, представила добірку віршів «Каліграфія доріг». Богдана Торба, учениця 10-А класу, (секція мистецтвознавства) захищала роботу «Народна картина «Козак Мамай» як феномен українського мистецтва та визначне художнє явище вітчизняної культури».

У секції історичного краєзнавства Вікторія Коніщук, учениця 11 класу, презентувала дослідження на тему: «Громадсько-політична діяльність Івана Сидорука. Андрій Красицький, учень 10-А класу, представив роботу «Пам’ятки доби поморської культури на території Любомльського і Шацького районів»

Згідно рішень журі Мирослава Маслянка та Богдана Торба вибороли другі місця, Вікторія Коніщук та Андрій Красицький – треті.

Вікторія Коніщук
Андрій Красицький
Андрій Красицький

“Учнівський та вчительський колектив школи щиро вітають Мирославу, Богдану, Вікторію, Андрія та їх керівників Юлію Хвас Надію Остренко, Миколу Дзея, Ігоря Красицького із зайнятими призовими місцями в обласному конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт і бажаємо подальших творчих успіхів.

Дякуємо Любомльському відділенню МАН (керівник Микола Сухецький), за залучення наших учнів до наукової діяльності”, – йдеться в повідомленні освітнього закладу.

Богдана Торба
Богдана Торба

 

Мирослава Маслянка
Мирослава Маслянка

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*