Четверо призовників з Любомльщини відправилися на строкову службу

05.10.2016 / Новини

Напередодні в Любомлі відправили перших призовників на строкову військову службу в рамках призовної кампанії «Осінь – 2016 року».

Четверо юнаків з Любомльського району поповнять лави Збройних Сил України. Урочисті проводи відбулися в районному будинку культури.

З напутніми словами та побажаннями до новоспечених військовослужбовців звернулися перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук, військовий комісар об’єднаного районного військового комісаріату Роман Гузь, побажавши хлопцям вдалого проходження служби і швидкого повернення додому.

В своєму зверненні Олександр Герасимчук відзначив, що бути Захисником Вітчизни – це почесна місія кожного і побажав майбутнім солдатам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій і побажань.

На мирну військову службу призовників благословив настоятель храму Святого Архистратига Михаїла отець Віктор Возняк, побажав юнакам Божого благословення та вручив іконки.

Джерело: сайт Любомльської райдержадміністрації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*