Черги на Ягодині тому, що митники почали працювати безініціативно (відео)

06.04.2016 / Відео, Новини

Ми виміряли, що від повороту на село Римачі до пункту пропуску Ягодин – майже вісім кілометрів. Вісім кілометрів – протяжність черги, у якій стоять вантажні автомобілі.

На пункті пропуску заступник начальника митного посту “Волинь-центральний” Світлана Бондарчук пояснила ВолиньPost: черги тому, що митники почали працювати безініціативно. Мовляв таким чином колектив висловлює свою незгоду з призначення виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці Олександра Шавлака.

Читайте: Волинська митниця: як «виживають неугодних» (відео)

“Колектив ввів так зване “тихе” оформлення. Не перевищуючи встановлених законодавством часових нормативів, але оскільки раніше ми підходили ініціативно до виконання завдань, робили більше, ніж ми могли, то тепер наша ініціативність під питанням,” – пояснила митниця.

От і виходить, що в результаті такого собі внутрішньомитного протистояння страждають прості українці.

Читайте також:

6 Коментарів Черги на Ягодині тому, що митники почали працювати безініціативно (відео)

  1. Скоти, а не митники- люди тут до чого!! А , зрозуміло, їм в паспорт все одно гроші покладуть, то чого ж проявляти ініціативу.

  2. Митники такі самі люди як ти чи я. Не потрібно ображати один одного.Видно і у митників терпець уже увірвався. Прес-сила завжди породжує відповідну реакцію. Митники діють згідно чинного законодавства та діючих технологічних схем які затверджені вищим керівництвом. Так що всі питання до нашого керівництва.

    • Терпець увірвався від чого??? Працюй сумлінно,а не заглядаєш в паспорт чи хоч поклали. Щось не подобається вихід є,звільни місце,але ви всі тримаєтесь зубами за крісло.

  3. тема,може, і актуальна…проте:
    чи МАЄ ПРАВО редакція для висвітлення данного матеріалу використовувати знімки НЕ ЦЬОГО УЧАСТКУ ТРАСИ? знімок черги–ВЗАГАЛІ НЕ З ТРАСИ Любомль–Ягодин!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*