Через закритість місцевої влади нововолинці не оберуть Сапожнікова на чергових виборах, – Гузь

08.10.2020 / Новини

Саме закритість – чи не найточніша характеристика поки що чинної влади Нововолинська. Саме через відгородженість від повсякденного життя міста і його проблем міський голова Віктор Сапожніков не отримає підтримки на чергових місцевих виборах 25 жовтня.

Про це у прямому ефірі на БУГу заявив народний депутат Ігор Гузь, – передає Нововолинський інформаційний портал.

«Ця людина звикла ховатися від мешканців міста в установах. Відгороджувати себе бар’єрами та збирати біля себе лише залежних людей, читати з папірця. Саме у цій ситуації на виборах він програє. Адже нововолинці вже побачили, що ця людина не зміниться уже ніколи. А їм не потрібен такий керівник», – пояснив Ігор Гузь.

За словами парламентаря, зустрічі у дворах, які так активно проводить наразі він з кандидатом у мери міста Борисом Карпусом, це – можливість говорити з містянами без всяких бар’єрів. Адже люди виходять на зустріч різні, зі своїми поглядами та зауваженнями, часто критикою. Але вони мають змогу напряму ставити свої запитання, спілкуватися навіть на підвищених тонах. А в таких розмовах народжується істина.

«Ми ідемо з ними на діалог, спілкуємося, переконуємо їх, щось доводимо, подекуди визнаємо свої помилки. І людям це імпонує. Тому ми нині скрізь декларуємо те, що і після перемоги Бориса Карпуса будемо продовжувати спілкуватися з людьми і в дворах, і в установах, і на підприємствах і т.д. Адже в нас ніколи не було цього бар’єру, що присутній Віктору Борисовичу, і ніколи його не буде», – наголосив нардеп.

1 Коментар Через закритість місцевої влади нововолинці не оберуть Сапожнікова на чергових виборах, – Гузь

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*