Через «Ягодин» чоловік хотів незаконно ввезти в Україну бус

28.12.2019 / Новини

На митному посту «Ягодин» попередили незаконне ввезення автомобіля марки Renault на суму понад 100 тисяч гривень.

Зазначається, що 4 грудня цього року українець подав митну декларацію, відповідно до якої в режимі «імпорт» завозився вантажний автомобіль 2014 року випуску, – інформує Волинська митниця Держмитслужби, передає Волиньпост.

З метою перевірки законності ввезення на митну територію України цього автомобіля, направили запити до країни експортера. Відповідно до отриманих відповідей встановили невідповідність первинної дати реєстрації та ціни вказаної в рахунку – фактурі на автомобіль.

Таким чином, чоловік приховував від митного контролю неправдиві відомості щодо відправника та одержувача товару, а також неправдиві відомості, необхідні для визначення митної вартості самого товару.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, обумовлені ч.1 ст.483 Митного кодексу України і передбачають накладання штрафу в розмірі 100% суми несплачених платежів.

1 Коментар Через «Ягодин» чоловік хотів незаконно ввезти в Україну бус

  1. Чмошна Україна чоловік заробить за кордоном гроші які ніколи неміг би заробити на Україні не ще й відкласти. А тут ЗЛОЧИНЦЕМ РОКУ РОБЛЯТЬ. Ганьба. Не закони а вижиманя грошей із людей… Автомобіль 100,000 тисяч українських тарасиків. Парламентські ЧИНОВНИКИ їздять на машинах які стоять Міліони тарасиків… І чомусь сука вони не злочинці. Стидно бути українцем цілий світ гнобить не уважає, люди змушені нелегально робити за кордоном, мити туалети дивитися за напів здохлими старими італійцями різною чорнотою, фашистами, поляками а тут свої чмошники штрафуют… Тут везе чоловік машину мусор, із Європи, а не машину то на нього ще і стаття найдеться… Зробити кращі умови для людей машини щоб свої куповати, а не закони кончені галімі, як парламент конченый ляшки підари і всяке гавно сотнями сидять на кріслі і в носі чмошники довбляться..

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*