Через польсько-український кордон везли артилерійську гармату

08.01.2019 / Новини

На польсько-українському кордонному переході в Дорогуську затримано українця, котрий хотів вивезти в Україну артилерійську систему.

Чоловіка затримали 4 січня польські прикордонники, слідство у цій справі розпочала Холмська прокуратура, справою теж займається Агентство внутрішньої безпеки. Про це повідомляє портал www.tvp.info, – передає Польське радіо.

“Елементи гармати знаходилися в скринях у вантажному автомобілі. 22-літній громадянин України спробував перевезти їх через прикордонний пункт пропуску в Дорогуську. Чоловік мав при собі документи, однак їх виявилося недостатньо”, — говорить журналістам Лех Вєчежа з Холмської районної прокуратури.

Лєх Вєчежа додав, що українець знав, що саме перевозить і за що його затримано.

Як повідомляє tvp.info, гаубиця, яку хотів перевезти через кордон затриманий, — це артилерійська гармата, яку використовують для знищення цілей, що перебувають за перешкодами, головним чином танків і панцерних транспортних засобів.

Читайте також:

1 Коментар Через польсько-український кордон везли артилерійську гармату

  1. Якщо пишите то пишіть правду водій офіційно загрузивсь на воєнному заводі товар опломбований і замитнений мав іхати на Чехію Коли проходив нашу таможню ніхто не бачив що немає всіх документів через халатність наших логістів і брокерів які заробили нормальні гроші дитини сидить
    в польській ТЮРМІ з неадекватними зеками ЗА ЩО?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*