Чемпіонат Любомльщини з футзалу: триває фінальний етап (ФОТО)

25.02.2018 / Новини, Спорт

У неділю, 25 лютого завершився перший тур фінального етапу Чемпіонату району з футзалу.

У загальній нумерації це був восьмий тур.

Нагадаємо, у групі за 1-8 місця борються: Машів, «ТМО» (Любомль), Полапи, «Л-Транс» (Любомль), «Нива» (Згорани), Олеськ, «Ветеран» (Куснища), Вишнів; за 9-16 місця — «СК «Літос» (Згорани), «Зміна» (Куснища), Головне, «Юнаки» (Любомль), Гуща, Забужжя, Штунь, Рівне.

Тепер про результати:

Штунь — «Зміна» 2:7

Забужжя — Головне 2:9

«Ветеран» — «ТМО» 2:4

«Нива» — Полапи 7:5

З результатами матчів, що відбулися у суботу, 24 лютого, можна ознайомитися тут.

Після восьми турів  турнірна таблиця має такий вигляд:

 

Читайте також:

19 Коментарів Чемпіонат Любомльщини з футзалу: триває фінальний етап (ФОТО)

  1. Лтранс в шоці)))))) Юрик Гриб, той що постійно пише від імені “Василь фан” готуйтеся, не так все для вас просто як ти думав… не бачити вам чемпіонства

  2. Та я, гадаю, багато хто в шоці від результату цього матчу!!!
    Але для «Ниви» календар ігор дуже складний .

  3. “Нива” молодці всіх здивували , успіхів в майбутньому але Л-Транс,Машів рано списувати !!!Все попереду )))

    • Твої слова ще більше додають Ниві спортивної злості. Молодець так тримати!!!

  4. Я теж здивований!
    Гадав Полапи виграють всі чотири матчі на цій стадії. Однак не так сталось,як гадалось…
    Напевне Полапи втратили віру в перемогу у цьому турнірі,а Нива ,навпаки, грає на піднесенні!
    Вона єдиний представник групи”А”,що здобув перемогу у цьому турі! Решта перемог за представниками групи”Б”!!!
    Інтрига закручується до максимуму!
    Тим цікавіший чемпіонат!

  5. Календар складний, але в цьому і перевага. Я думаю після сьогоднішньої гри всі побачили що у нас є всі шанси

    • У Полап не було ключового гравця, його присутність моглаб змінити рахунок матчу. Нехай переможе сильніший, бо виграти може хто завгодно.

  6. Чемпіонат виходить дуже цікавим!
    Але зауважу одне – інтерес до нього проявляє дуже мало вболівальників! Вболівають представники команд, самі гравці і кілька палких фанатів цієї гри!
    Шкода…
    Треба ще більше популяризувати цей вид спорту . Більш яскраво висвітлювати його у ЗМІ та інтернеті! Писати не лише сухі цифри ,а й підбивати певні підсумки після кожного туру,писати про шанси команд , брати інтерв’ю в гравців,писати списки бомбардирів і т д.
    Удачі всім!!!

    • Згідний на 100%. Треба цей вид спорту починати розвивати ще зі школи.!!!! А то на рік максимум 3 турніри. І за це несе відповідальність як організатори Гіль і компанія !!!!

  7. У Полап не було ключового гравця, його присутність моглаб змінити рахунок матчу. Нехай переможе сильніший, бо виграти може хто завгодно.

  8. Та про що тут говорити???? Вже хоча б список бомбардирів зазначили… і як пропозиція кожного туру вибирати кращого гравця

  9. На моя думку така система розіграшу аж ніяк не підходить для районного чемпіонату.Чому якщо Прем’єр Ліга України таким самим образом проводить чемпіонат то чому це потрібно робити і у нас. Там зовсім інакше,люди там боряться за Єврокубки і за те щоб залишитись у еліті.А що ми? Єдине що цікавить більшість команд це медалі.Така система розіграшу не являється справедливою для районних команд!Я розумію,що перед початком чемпіонату було голосування але ж ви шановні “дядьки” які відповідаєте за таке повинні якось інтригувати та мотивувати футболістів аби вони змогли прогресувати!Як саме ? Тоді подивіться та той самий розіграш системи нашої Прем’єр Ліги за умовами якої дві команди покидають вищу лігу! Чому у якщо ви вирішили так проводити чемпіонат,то чому не на таких умовах??? Дві групи по 8 команд,вища і нижча ліга.У вищій мають право грати ті команди які не перший рік грають!Чому якась команда яка грає перший рікможе зовсім випадково забрати дорогоцінні очки які потім не дадуть реально сильніший команді вийти у першу четвірку або ж навіть виграти чемпіонство??? Або скажіть тоді мені наступне,яку мотивацію чи який сенс зараз мають команди які не потрапили у першу четвірку? Та ніякий!Яка різниця 9місце чи 16 ? А якби дві для прикладу команди які займуть два останні місця вилітали б у нижчу лігу і наступного сезону вже б ніяк не змогли грати у вищій, оце б був цікавий чемпіонат!Ну чому у вас не вистачає клепок для того аби у нашому районі футбол розвивався і самим хлопцям хотілося грати і у кожному матчі і не важливо чи це боротьба за вихід у вищу лігу чи у нижчу?Ну чому і правда не вести лік забитих м’ячів ?Чому не оголошувати кращих гравців матчу?Невже це і на наступний рік повториться? Хочеться вірити,що ні. Якщо ви вже займаєтесь цією футбольною справою хоча і не високо оплачуваною але її потрібно робити хоча б трішки краще.

  10. Все так і не так.
    Коли розділити команди на дві ліги, то не факт, що буде така ситуація, коли у вищій лізі гратиме 8 команд, а в першій аби 4 було(можливо 6, та до кінця всі точно не догравали б).
    Та то таке…
    Тепер згадаємо про таке – за чий кошт проводиться цей чемпіонат ? Правильно за кошти команд!!! І ніхто не захоче , так би мовити, фінансувати чемпіонат і грати в першій лізі… шансів на чемпіонство нема, а на наступний розіграш нема гарантій , що знайдуться кошти на участь…
    Сумно…
    Висновок – одна ліга, одне коло – кожен з кожним.
    Тим більше, коли ви кажете, що команда вискочка може відібрати дорогоцінні очки у фаворитів, вона повинна грати не в першій лізі точно. Тому що це інтрига , непередбачуваність і напруга до останнього туру!!!

  11. «Далеко їхати»
    Вже давно треба мати свій сучасний спортзал в Любомлі і в ньому проводити всі змагання.
    P.S. Та сільським колективам проблему доїзду це не вирішує. Потрібні спонсори і меценати. Тоді чемпіонат буде регулярним з постійною кількістю учасників і ніхто з розіграшу не зніматиметься.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*