Чемпіонат Любомльської ОТГ з мініфутболу: зіграно матчі п’ятого туру

13.10.2019 / Новини, Спорт

У неділю, 13 жовтня, відбулися матчі п’ятого туру чемпіонату Любомльської ОТГ.

У першій грі «Миротворець» здобув вольову перемогу над «Ветераном»:  на гол Олександра Сорочука «миротворці» відповіли влучними ударами Бориса Дубасова, Мирослава Коваля таДмитра Трофимука, і перемогли 3:1.

Доволі драматичним був поєдинок «Рятівник» — «Фолсаж». Перший тайм був за «Фолсажем» — у його складі відзначилися Петро Бабаць та Антон Сиротюк. По перерві «Рятівник» зусиллями Олександра Самойліча відновив рівновагу — 2:2.

Втім нічийний рахунок протримався недовго: Іван Драган і Богдан Вовкунокич знову вивели «Фолсаж» вперед, а Петро Бабаць на останніх секундах з пенальті встановив остаточний результат — 5:2 на користь команди «Фолсаж».

Завершився ігровий день матчем між командами Куснищ і поліції, в якому з рахунком 8:1 перемогли правоохоронці, у яких чотири рази відзначився Юрій Гриб, по два — Василь Стрільчук і Василь Тахасюк. Єдиний гол у складі куснищанців забив Віктор Мишак, коли його команда «горіла» 0:5.

У цьому турі також мали зустрічатися команди «Агродвір» і ТМО, але матч перенесли. Про час і дату буде повідомлено додатково.

Відео матчів та турнірна таблиця — згодом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*