Частина працівників ФАПів Шацького району переведені на неповний робочий день

19.12.2017 / Новини

Шацька районна філія Волинського обласного центру зайнятості наполегливо працює у напрямку забезпечення адресної роботи з кожним працедавцем.

Директор Шацького районного центру зайнятості Мирослава Терета мала розмову з головним лікарем Шацької районної лікарні Світланою Крецу та керівником комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Шацького району» Тетяною Васенько, –.інформує Шацький районний центр зайнятості на своїй сторінці у Facebook.

Директор центру зайнятості підняла питання щодо підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати на фельдшерсько-акушерських пунктах. Тетяна Савівна повідомила, що частина працівників (молодші медичні сестри) на ФАПах району працюють на півокладу, оскільки виконують роботи на умовах неповного робочого дня.

Також 18 грудня директор Шацького районного центру зайнятості Мирослава Терета зустрілась з головним лікарем Шацької районної лікарні Світланою Крецу. Під час робочої зустрічі керівники обговорили питання подальшої співпраці.

Мирослава Терета запропонувала керівнику лікарні скористатись комплексом послуг, які надає Державна служба зайнятості. Також поінформувала про професійно-кваліфікаційний склад безробітних та про послуги служби зайнятості, в тому числі укомплектування вільних робочих місць відповідно до заявлених роботодавцями вимог до претендентів, організацію професійного навчання на замовлення роботодавця, можливості організації робіт тимчасового характеру. Мирослава Володимирівна розповіла про такі сервісні новинки, як відео-резюме, відео-вакансії, скайп-співбесіда.

–В сучасних умовах робота служби зайнятості є мобільною, оперативною та професійною. Ми з оптимізмом дивимося у майбутнє і докладаємо чимало зусиль щодо пошуку нових напрямків діяльності, а отже завжди готові до співпраці щодо забезпечення зайнятості безробітних мешканців району, – наголосила наприкінці зустрічі Мирослава Терета.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*