Бюджет Любомльського району виконано на 111,7 відсотків

13.07.2016 / Новини

Рівень надходжень до районного бюджету за І-ше півріччя цього року зріс на 12,1%.

Голова райдержадміністрації Микола Пархомук на щотижневій нараді  з керівниками управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, проаналізував стан виконання бюджету району за І півріччя 2016 року.

Йдеться на сайті Любомльської райдержадміністрації.

За словами заступника начальника управління фінансів райдержадміністрації Валентини Пачковської, виконання показників загального фонду зведеного бюджету району за І півріччя 2016 року забезпечено на 111,7%, при планових показниках – 123932,9 гривень, виконання становило 138427,8 гривень.

У порівнянні з І півріччям минулого року рівень надходжень зріс на 12,1%. Виконання показників бюджетів забезпечено всі ма місцевими радами району.

До того ж, протягом червня цього року проведено оздоровлення 550 дітей у пришкільних таборах та придбано 21 путівку для відпочинку йоздоровлення дітей із числа малозабезпечених, багатодітних сімей, дітей-сиріт у табір «Світязь»  у селі Пульмо.

Значний фінансовий ресурс спрямований і на видатки соціальної сфери: виплата соціальних допомог сім’ям із дітьми та державної соціальної допомоги дітям-сиротам ідітям, позбавлених батьківського піклування.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*