Борис Карпус проводить зустрічі у дворах Нововолинська, аби почути проблеми та ідеї місцевих жителів

08.09.2020 / Новини, Статті

6-го вересня колишній депутат Нововолинської міської ради Борис Карпус разом з нардепом Ігорем Гузем провели шість зустрічей у дворах Нововолинська.

Під час зустрічей нововолинці ділилися з Карпусом проблемами та просили відреагувати та, в разі обрання на посаду мера – вирішити їх. Відтак, запитання мешканців Нововолинська стосувалися безпеки у місті, озеленення (зокрема 15-го мікрорайону), екологічного стану в місті, проблеми безпритульних тварин у Нововолинську та інше, – передає БУГ.

Нардеп Гузь зазначив, що в місті відсутня взаємодія влади із населенням. Головною проблемою цього є те, що за останню чверть століття, містом керує одна й та сама людина. Гузь додав, що влада Нововолинська не чує активних громадян, не йде на діалог та ставить перешкоди:

Влада не тільки не чує населення, вона погрузла в корупції. Оточила себе людьми, з якими зручно”.

Він впевнений, що час Віктора Сапожнікова минув і Нововолинську потрібні зміни. Місту потрібні молоді, енергійні люди, підкреслив Гузь. На його думку, таким є кандидат на крісло мера Борис Карпус.

Карпус представив присутнім свою програму, розповів про проблеми міста та варіанти їх вирішення.

На його думку, влада не вирішує проблеми екології Нововолинська. Підприємства, на які скаржаться мешканці – Пан Курчак, Кроноспан, олійно-жировий та ливарні заводи. Карпус зазначив: “не потрібно закривати підприємства, вони повинні працювати по екологічних нормах”.

Один із напрямків розвитку міста, за словами Карпуса, – безпека.

“Перше, що потрібно – це відеокамери. 60 облаштовані, 120 потрібно докупити. Друге – це освітлене місто, в якому не має бути темних плям. Має бути співпраця з правоохоронними органам, створення громадських формувань, муніципальних інспекцій”,- говорить він.

У місті мають бути рекреаційні зони, впевнений кандидат на крісло мера. Озеро та парк – це ті місця, які можна зробити красивими та доступними для відпочинку.

Карпус розповів, що місту потрібно більше спортивних майданчиків, діти повинні мати змогу займатись спортом. Зазначив, 8 шкіл не мають майданчиків зі штучним покриттям:

“Перша школа – приклад для наслідування. Замість того, щоб 21 млн закопати в один стадіон, наше завдання – сучасні майданчики у кожній школі”.

Влада, за словами кандидата, повинна дбати про людей похилого віку: “має бути створена “картка Нововолинська”, яка дозволить не стояти в черзі на пільговий проїзд, економити та отримувати знижки в місцевих мережах, отримувати інформацію про персоніфіковані пільги”.

Карпус зазначив, що його програма – про людей, які хочуть жити в комфортному та безпечному місті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*