Борис Карпус побував з робочим візитом у Нововолинській лікарні

27.11.2020 / Новини

26-го листопада міський голова Борис Карпус побував з робочим  візитом у Нововолинській центральній лікарні. Обговорювали із керівництвом закладу стан справ у медичній галузі міста.

Про це йдеться на офіційній сторінці Бориса Карпуса у фейбуці.

Мер із медиками вели мову про захворюваність коронавірусною хворобою, медичне обладнання, наявність засобів захисту для працівників та нагальну потребу в проведенні ремонтних робіт у відділеннях.

У керівництві лікарні повідомили, що ситуація із COVID-19 у місті контрольована, заповненість ліжкомісць для хворих на сьогодні становить 55 відсотків, за потреби є можливість прийняти й більше хворих.

Однак, однією із проблем є кадрове забезпечення. Також лікарня потребує і нового сучасного обладнання. За словами завідувача реанімаційним відділенням Андрія Гідзінського, на перспективу було б добре придбати ангіограф – це дороговартісний апарат, за допомогою якого проводять діагностику судин серця та головного мозку, пишуть на сайті міста.

Борис Карпус оглянув приміщення, в якому до кінця нинішнього року планують встановити сучасний комп’ютерний томограф, а також відвідав відділення екстреної медичної допомоги, де нещодавно завершили будівельні роботи і висловив своє бачення щодо дальшого розвитку медицини у нашому місті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*