Борис Карпус організував для нововолинців патріотичну акцію до Дня Державного Прапора

20.08.2020 / Відео, Новини

За ініціативи Бориса Карпуса  до Дня Державного Прапора у Нововолинську організували патріотичну акцію «Прапор у кожний дім.

Про це йдеться на сторінці Бориса Карпуса у фейсбуці.

“Кожен охочий може звернутися до приймальні народного депутата Ігоря Гузя, що за адресою Нововолинська, 39, або особисто написати мені у коментарях на офіційній сторінці у фейсбуці.

Єдина умова цієї акції – розмістити державний стяг на своєму будинку або установі у День державного прапора України та сфотографуватися із ним.

Наше завдання – зробити місто красивим! Хочемо, щоб воно майоріло від великої кількості українських стягів!” – йдеться у дописі.

"Прапор у кожний дім" – акція у Нововолинську за ініціативи Бориса Карпуса

“Прапор у кожний дім” — таку акцію ми організовуємо у Нововолинську.Кожен охочий може звернутися до приймальні народного депутата Ігоря Гузя, що за адресою Нововолинська, 39, або особисто написати мені у коментарях на офіційній сторінці у фейсбуці.Єдина умова цієї акції – розмістити державний стяг на своєму будинку або установі у День державного прапора України та сфотографуватися із ним. Наше завдання – зробити місто красивим! Хочемо, щоб воно майоріло від великої кількості українських стягів!

Geplaatst door Карпус Борис – офіційна сторінка op Woensdag 19 augustus 2020

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*