Борис Карпус обговорив на КП «Нововолинськтеплокомуненерго» перебіг опалювального сезону в місті

28.11.2020 / Новини

26-го листопада міський голова Борис Карпус з робочим візитом побував на КП «Нововолинськтеплокомуненерго», де разом з керівництвом підприємства обговорили перебіг опалювального сезону.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Тепло в оселях містян забезпечують 6 газових котелень  КП «Нововолинськтеплокомуненерго» та 4 – ТзОВ «Теплопостач», які працюють на щепі. На  обслуговуванні підприємства перебувають 8 центральних теплових пунктів та  майже 60 км тепломереж.

Директор КП «Нововолинськтеплокомуненерго» Олександр Мотика розповів, що підприємство функціонує у звичному безперебійному  режимі.

-Технічний стан – нормальний. Працюють насоси, котли, усе обладнання справне,  – наголосив Олександр Мотика. – З початку опалювального сезону використали газу на 11,5 млн грн. Болюче питання – одержання номінацій на купівлю газу. Їх матимемо до кінця цього року,  а в подальшому  ще невідомо, як вирішуватиметься ця проблема.

Турбує і стан розрахунків за теплоносії. На сьогодні лише 32,5 відсотка споживачів розрахувалися за надані послуги. Найбільше боргує населення.

Під час зустрічі обговорили методи роботи з боржниками, також закцентували увагу на  своєчасне реагування на звернення громадян, у квартирах яких не завжди витримується відповідний температурний режим.

Борис Карпус оглянув технічне оснащення теплових котелень 15-го мікрорайону та 66-го кварталу.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*