Боксерки із Володимира-Волинського — призерки чемпіонату України

06.10.2020 / Новини

З 28-го вересня по 4-те жовтня у Харкові відбувся чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат, на якому волинські спортсменки показали високі результати. У чемпіонаті взяли участь 252 учасники.

Яковлєва Яна з Володимира-Волинського та Боярин Ірина вибороли серед молоді срібло у ваговій категорії 57 кг і бронзову медаль у ваговій категорії 60 кг. Тренує спортсменок Семко Ю.М., – інформують на сайті Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

Серед юніорок срібні медалі здобули: Годик Наталія у ваговій категорії 80 кг, тренер Артіков Н.А. та Саранюк Анастасія у ваговій категорії 75 кг, тренує спортсменку Бєлих Ю.В.

Серед дівчат срібні медалі здобули Шестухіна Христина у ваговій категорії 46 кг, тренер Семко Ю.М. та Захарчук Вікторія у ваговій категорії 57 кг, тренує спортсменку Артіков Н.А. Бронзову медаль виборола Іваненко Марія у ваговій категорії 60 кг,тренер Артіков Н.А.

Головною суддею цих змагань була Семко Юлія з міста Володимир-Волинського – суддя 2 зірки AIВA, якій під час змагань вручили подякуж від Міністерства молоді та спорту України за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію боксу в Україні, пропаганду здорового способу життя, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі.

1 Коментар Боксерки із Володимира-Волинського — призерки чемпіонату України

  1. Серед юніорок бронзові медалі здобули: Годик Наталія у ваговій категорії 80 кг, тренер Артіков Н.А. та Саранюк Анастасія у ваговій категорії 75 кг, тренує спортсменку Бєлих Ю.В. – дівчата срібні призери

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*