Бірківським школярам розповіли про безпеку в Інтернеті (ФОТО)

10.02.2019 / Новини

В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями.

Найбільшого занепокоєння викликають злочини сексуального характеру щодо дітей в онлайн просторі, так як є найбільш латентною категорією злочинів.

З метою захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет 5 лютого 2019 року учні та педагогічні працівники Бірківського ЗЗСО І-ІІ ст. долучилися до Дня безпечного Інтернету та приєдналися до всеукраїнської акції #STOP_SEXтинг, – йдеться на сайті навчального закладу.

У закладі, в рамках акції, для учнів 7-9 класів був проведений єдиний урок “Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик”, а також виховні заходи.

У 7-му класі, класний керівник  Надія Голуб провела годину спілкування “Небезпечний Інтернет та соціальні мережі”, ознайомила учнів з ризиками, які чекають їх в разі необачного користування різними соціальними мережами.

Класним керівником Галиною Семерей  було організовано тестування для учнів 8 класу “Безпечний Інтернет. 10 правил для учнів”.

У 9-му класі був проведений тренінг “Користуйся Інтернетом правильно”. Учні спільно з класним керівником Інною Кузьміч  проаналізувати усі правила поведінки в Інтернеті, перевірили знання за допомогою онлайн-тестів, та поділились своїм досвідом роботи в Інтернеті.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*