Бірківські школярі показали свої таланти (ФОТО)

07.03.2019 / Новини

Творчий звіт під назвою “Дивосвіт дитячих талантів” відбувся у Бірківській школі у середу, 6 березня.

Дзвінкоголосий спів, запальні танці, виразне і чуттєве декламування поезії, виставка робіт юних умільців — усе це стало невід’ємними атрибутами шкільного свята.

Заслужені оплески лунали на адресу солістів Анни Стець, Ольги Мариньохи, Софії Шахраюк, Іллі Куська, Катерини Козачук, Мар’яни Пілюгіної, вокальної групи.

Позитивні емоції викликали у глядачі гумореска, яку читав Роман Сіньков, українська народна казка “Ріпка” в українському перекладі, гумористична сценка “Язиката Хвеська”. Завершальним акордом став патріотичний флеш-моб у виконанні усіх учасників концерту.

У святі також взяв участь помічник нардепа Ігор Торба, який прибув у Бірки з приємною місією: презентувати комп’ютерний клас та кухонний інвентар для шкільної їдальні. Нагадаємо, з проханням допомогти у їх придбанні до народного депутата Ігоря Гузя свого часу зверталася дирекція школи. Прохання було почуте, й за ініціативи нардепа для цих потреб надійшла субвенція з державного бюджету.

“Як бачимо, співпраця школи з народним депутатом приносить позитивний результат. Сподіватимемося, що і в майбутньому вона буде плідною” — підсумував Ігор Торба.

Наприкінці дійства директор школи Ольга Голуб зазначила, що це свято — плід спільної праці учнівського і педагогічного колективів й подякувала школярам та своїм колегам за старання, творчий підхід і подарований гарний настрій.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*