Біля Світязя почали облаштовувати футбольне поле

20.08.2019 / Новини

З ініціативи відділу рекреації, пропаганди та екоосвіти Шацького НПП відбулася часткова реконструкція футбольного поля на пляжі в урочищі Тополина.

Протягом декількох тижнів працівники парку, тренер та вихованці спортивного клубу “Торнадо” працювали над облагородженням майданчика: вирівняли територію, пофарбували ворота, скосили траву, — інформує пресслужба Шацького НПП.

Крім того, встановили новенькі лавочки для комфорту вболівальників. Проте, як зазначає ініціатор цього оновлення, Володимир Кубай, – це лише початок. В планах – обгородити футбольне поле, засіяти його травою, зробити якісну розмітку.

Таке футбольне поле приваблює навіть столичних гостей. Вихованці дитячого футбольного клубу «Атлетік Київ», які провели тут своє тренування зазначають, що тренуватися на свіжому повітрі та ще й на березі Світязя надзвичайно приємно. 

Директор Шацького НПП, Марія Христецька, сподівається, що місцеві мешканці та відпочивальники також оцінять таку ініціативу та будуть організовувати на оновленій території футбольні матчі. Адже тут сама природа сприяє гарному та активному відпочинку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*