Біля Старовойтового горіла суха трава

22.05.2020 / Новини

На Волині минулої доби рятувальники 12 разів виїжджали на ліквідацію пожеж.

22 травня пожежа виникла у цегляному триквартирному будинку у місті Ківерці на вулиці Київській. Про це повідомляють в управлінні ДСНС Волині

О 03:47, за п’ять хвилин після виклику, до місця події прибули вогнеборці шостої державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень, згодом – працівники 25 державної пожежно-рятувальної частини. На цей момент вогонь охопив покрівлю над трьома квартирами й сягнув даху будівлі. До прибуття вогнеборців мешканці будинку залишили свої квартири, окрім літньої жінки, вийти якій допомогли рятувальники. О 04:10 пожежу локалізували. О 04:19 загоряння ліквідоване. Внаслідок пожежі пошкоджений дах та перекриття будівлі, а також речі домашнього вжитку.

Рятувальники також ліквідували пожежу в дерев’яному будинку-пустці у селі Промінь Луцького району та у моторному відсіку легкового автомобіля на вулиці Писаревського у Луцьку.

Загалом за минулу добу Волинській області трапилося дев’ять пожеж, з них три – на відкритих територіях. Зокрема о 18:37 до Служби 101 надійшло повідомлення про загоряння на відкритій території Ратнівської селищної ради – горіла тирса та відходи деревини в районі вулиці Граничної. Загоряння ліквідоване о 20:00 силами співробітників 14-ої державної пожежно-рятувальної частини та працівників місцевої пожежної охорони села Заброди. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем невстановлених осіб.

Ще дві пожежі на відкритих територіях рятувальники ліквідували у Любомльському та Луцькому районах.

Обидва загоряння спричинені необережністю громадян з вогнем. Зокрема о 18:07 надійшло повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,1 га біля села Старовойтове Любомльського району. Горіння приборкали працівники 24-го державного пожежно-рятувального поста.

Близько 22:00 години у селі Зміїнець Луцького району рятувальники ліквідували загоряння сухої трави на площі пів гектара.

За попередніми даними, до пожежі призвело коротке замикання електромережі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*