Біля Ковеля фура ледве не протаранила мікроавтобус із дітьми (ВІДЕО)

31.08.2019 / Відео, Новини

На трасі Ковель-Луцьк фура на повному ходу мало не знесла з дороги мікроавтобус, в якому їхала сім’я з п’ятьма дітьми.

Водій вантажівки, виїжджаючи з об’їзної дороги на трасу Ковель-Луцьк, грубо порушив правила дорожнього руху, не надавши переваги в русі мікроавтобусу, який рухався по головній дорозі з Ковеля. Внаслідок таких дій, з метою уникнення зіткнення, водій мікроавтобуса змушений був виїхати на зустрічну смугу та екстренно гальмувати, – пише Волинська правда.

“Завдяки тому, що на зустрічній смузі їхав адекватний водій, який раптово зрозумів ситуацію з фурою, нам вдалося уникнути зіткнення”, – зазначає Андрій – житель Камінь-Каширського району, який керував мікроавтобусом.

Про цю подію сім’я повідомила на гарячу лінію “102”, вказавши номерні знаки причепа вантажівки. В подальшому патрульним, які зв’язалися з ними, був наданий запис автомобільного реєстратора.

Згодом Андрій знову сконтактувався з патрульними, щоб дізнатися, чи знайшли вантажівку. Йому відповіли, що його зверненням вже займається інший наряд, який до нього перетелефонує. Однак із заявником більше ніхто досі не зв’язався.

Зауважимо, що вже через дві хвилини після створення аварійної ситуації, водій фури вчинив ще одне порушення правил дорожнього руху – здійснив обгін транспортного засобу на пішохідному переході.

За номерними знаками вантажівки вдалося встановити, що транспортний засіб зареєстрований на ТОВ СП “ЄВРОТРЕЙД”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*