Біля «Дорогуська» затримали чоловіків, які дельтапланом переправляли сигарети з України

21.04.2020 / Новини

На ділянці кордону, поблизу «Дорогуська» вдалося запобігти незаконному перевезенню незаконних тютюнових виробів через кордон за допомогою мотодельтаплану.

Прикордонники затримали двох чоловіків, які порушуючи заборону під час епідемії перебували в районі державного кордону. Про це повідомляє Район Любомль з посиланням на сайт Люблін 112.

Співробітники відділу прикордонної служби із Дорогуська, спостерігаючи за державним кордоном, помітили летючий об’єкт, що рухався на великій висоті. Він рухався зі сходу в бік території Польщі. Прикордонники зафіксували, в якому місці дельтаплан кидав коробки, як виявилося згодом, наповнені сигаретами.

Прикордонники кинулися на місце і помітили, як транспортний засіб втікає. Після переслідування вдалося зупинити транспортний засіб та затримати водія та пасажира транспортного засобу. Як виявилося, чоловіків вже затримували раніше у зв’язку з вчиненими правопорушеннями. На місці, звідки втікали порушники, були виявлені пакунки, наповнені нелегальними сигаретами на суму майже п’ять тисяч злотих. Ймовірно, це була лише частина контрабанди, яку планували переправити до Польщі.

У цій справі розпочали підготовче провадження щодо незаконного перетину державного кордону, використовуючи для цього літальний апарат. Затримані понесуть кримінальну відповідальність за вчинення правопорушення та невиконання встановлених обмежень, наказів та заборон у зв’язку зі станом епідемії.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*