Безробітним жителям Шацького району розповіли про переваги Skype-співбесіди

06.06.2017 / Новини

31-го травня у Шацькому районному центрі зайнятості провели семінар з безробітними на тему: «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем».

Про це інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості.

Його головна мета – ознайомлення учасників із загальноприйнятими правилами ділового спілкування, надання знань, які забезпечать ефективну підготовку до співбесіди з роботодавцем, формування у кожного пошукача роботи конкретних навичок щодо правильної поведінки під час співбесіди з роботодавцем.

Безробітні отримали інформацію про сучасний варіант співбесіди під час прийому на роботу, який став використовуватись зовсім недавно, але його популярність зростає.

Це Skype-співбесіда з роботодавцем, яку можна пройти безпосередньо у центрі зайнятості. Є у такої співбесіди свої переваги і недоліки, свої нюанси і тонкощі, які потрібно враховувати.

Учасники семінару взяли участь в обговоренні головних правил співбесіди, професійних та особистих якостей, які оцінює роботодавець, переліку запитань до роботодавця.

На завершення слухачі ділились враженнями, обговорювали головні правила співбесіди, висловлювали свої думки, ділились досвідом і враженнями.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*