Безробітних жителів Шацького району запрошують на службу за контрактом (ФОТО)

20.01.2018 / Новини

Днями у Шацькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій на замовлення Шацького районного військкомату з метою укомплектування Збройних Сил України за контрактом .

Про це йдеться на сторінці Шацької районної філії ВОЦЗ у Facebook.

Заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг Шацької районної філії Галина Левчук ознайомила учасників заходу про стан місцевого ринку праці та перспективи працевлаштування. Акцентувалася увага на зростанні попиту військової служби за контрактом.

Начальник відділення офіцерів запасу та кадрів Шацького районного військкомату старший лейтенант Валентин Борух розповів про порядок відбору громадян України на військову службу за контрактом та в резерв Збройних Сил України (ЗСУ), до навчальних частин та інших військових формувань на посади рядового, сержантського та офіцерського складу.

Він ознайомив присутніх з пільгами та гарантіями для військовослужбовців за умови проходження служби за контрактом.

За словами Валентина Боруха під час проходження військової служби за контрактом гарантовано стабільне грошове забезпечення, додаткові грошові виплати та винагороди (допомога на оздоровлення, підйомна допомога, матеріальна допомога), якісне безплатне медичне обслуговування.

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання. Усім, хто виявить бажання служити за контрактом, рекомендовано звернутись у районний військовий комісаріат.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*