Без посвідчення водія, але зі сміттям: житель Володимир-Волинського району хотів відкупитися від поліцейських

06.08.2020 / Новини

У селі Білин Володимир-Волинського району 4-го серпня поліцейський офіцер громади та працівники сектору реагування патрульної поліції помітили, як 21-річний чоловік викидав сміття зі свого транспортного засобу у невстановленому місці.

Чоловік вирішив відкупитися від правоохоронців, але на порушника склали відповідні адмінматеріали. Під час перевірки виявилося, що чоловік ще також керував транспортним засобом без посвідчення водія, – повідомляє пресслужба поліції Волині.

Двічі переступивши встановлені норми законодавства, порушник, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Поліцейські від хабаря відмовились, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Ті зафіксували факт пропозиції неправомірної вигоди службовій особі, гроші вилучили.

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Порушнику загрожує від 17 до 68 тисяч гривень штрафу, або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*