Береги озер Велике Чорне та Люцимер стали чистішими (ФОТО)

16.05.2018 / Новини

Учнів 8-В класу Шацької школи-гімназії І-ІІІ ступенів долучилися до прибирання берегів озер Великого Чорного та Люцимера.

До такої корисної справи школярів та заступника з виховної роботи навчального закладу Олену Голядинець згуртували працівники Шацького НПП, – інформує прес-служба парку.

“Очищення прибережних смуг водойм – це свого роду виховний захід для молодого покоління про недопущення засмічення довкілля. Адже чистота – це запорука здорової екології нашого Поозер’я. Здавалось, що більшість місцевих жителів цінують ті природні багатства, які нас оточують. Однак, зібране сміття, понад 25 мішків, свідчить про те, що ще не у кожного в свідомості є загальнолюдські, моральні засади, що спонукають людей берегти та цінувати оточуюче нас природне середовище. Пам’ятаймо, що непотріб після нас прибирали діти, тож цінуймо цю працю! Сміття не на вулицях, не в лісах, не на берегах озер – сміття в головах людей, яким вони бездумно забруднюють Землю, від чого вона вже захлинається”, – йдеться у дописі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*