Атовцям Шацького району розповіли про можливість започаткування власної справи

25.02.2017 / Новини

23-го лютого Шацький районний центр зайнятості зібрав на чергову зустіч-семінар демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО.

У заході взяли участь 10 безробітних з цієї категорії, які звертаються до центру зайнятості не тільки за пропозиціями можливої зайнятості, але й за підтримкою і допомогою, якої вони потребують.

Про це інформує сайт обласного центру зайнятості.

Про пільги та соціальні гарантії для учасників бойових дій, матеріальні допомоги, пільги та компенсації поінформувала присутніх начальник Шацького бюро правової допомоги Мирослава Карпук. Вона також ознайомила слухачів із послугами, які надає ця новостворена установа, зокрема, щодо реалізації їх прав на землю та житло, умов укладення та припинення контрактів військовими під час АТО, надала поради щодо дій позичальника мобілізованого та учасника АТО, який має зобов’язання за кредитом.

Усім присутнім запропонували в разі необхідності звертатись до Шацького бюро правової допомоги.

Атовцям розповіли про можливість започаткування власної справи, оволодіння новою професією за сприянням служби зайнятості, зокрема, в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Наприкінці зустрічі учасники заповнили анкети та внесли пропозиції щодо надання послуг у центрі зайнятості з метою вирішення конкретних питань соціальної та психологічної адаптації мобілізованих військовослужбовців та учасників АТО.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*