АТОшники Шацького району обговорили болючі питання

17.10.2016 / Новини

В День захисника Вітчизни, 14 жовтня, відбулося чергове засідання громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

В засіданні взяли участь 27 членів громадської організації, представники спілки афганців, військового комісаріату.

Перед присутніми учасниками АТО виступила Мирослава Карпук, заступник начальника бюро правової допомоги, яка ознайомила присутніх з роботою установи, що полягає в наданні безоплатної первинної правової допомоги, забезпеченні доступу до безоплатної вторинної правової допомоги.

У бюро правової допомоги можна отримати безплатну юридичну консультацію, юридично грамотно оформити позовну заяву, скаргу чи будь-які інші звернення.

Також для ветеранів АТО існуватиме можливість отримання вторинної юридичної допомоги, тобто вони матимуть право на безкоштовні послуги адвоката в суді, який допомагатиме людям відстояти їхні законні права та інтереси.

Проінформували присутніх і про послуги, які надає для учасників АТО центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Голова громадської організації Ярослав Крат озвучив ряд питань щодо допомоги демобілізованим воїнам в адаптації до мирного життя, а також допомоги тим, що зараз перебувають на території Донецької та Луганської областей.

Володимир Носуліч – голова Шацької районної організації Української спілки ветеранів Афганістану та війсбковий капелан Роман Скірак поділилися досвідом роботи.

Присутні на зборах учасники бойових дій на Сході України обговорювали питання виділення земельних ділянок учасникам АТО з Шацького району.

Джерело: сайт Шацької районної державної адміністрації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*