Активне дозвілля: у Нововолинську сучасний спормайданчик відвідують і діти, і дорослі

18.07.2020 / Відео, Новини

Протягом останніх років у Нововолинську з’явилось декілька сучасних спортивних майданчиків. Так, на 15-му мікрорайоні на місці старої необлаштованої баскетбольної площадки минулоріч з’явилась нова – зі спеціальним покриттям та розміткою.  Відтоді на майданчику щовечора людно, причому пограти приходять не лише діти, а й дорослі.

Серед постійних відвідувачів – і помічник народного депутат Ігоря Гузя 36-річний Борис Карпус. До слова, саме з ініціативи парламентаря у Нововолинську з’явилось два сучасних спортивних майданчики.

«Намагаюся тричі на тиждень приходити грати, але не завжди виходить, бо велика зайнятість. Тут таке баскетбольне місце… До цього тут теж був баскетбольний майданчик з часів іншої країни. Хлопці постійно доглядали за ним», – розповів Борис Карпус.

Він з дитинства захоплюється баскетболом, тому може скласти гідну конкуренцію досвідченим гравцям.

«Нема такого, що хтось по вікові… Ми об’єднуємось в команди і граємо на рівні. Зазвичай гра йде до 30… Розумію, що тут є 20-річні, яким треба показувати приклад, бігати не гірше  і попадати м’ячем в кільце», – каже помічник нардепа.

 

Борис Карпус також зауважив, що зараз приходить грати в баскетбол з особливим бажанням, адже під час карантину засидівся вдома.

 «Хочу привітати з тим, що завершується карантин, відповідно всі калорії, які ми наїли, треба зганяти», – наголосив він.

Тож разом зі своїми товаришами по команді Борис Карпус закликав нововолинців займатися спортом, зокрема – приходити з друзями, дітьми грати баскетбол.

«Це надає сил та натхнення, приплив життєвої енергії. Ми розвиваємо спортивну інфраструктуру для вас і своїм прикладом показуємо, як її треба використовувати», – закликав Борис Карпус.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*