Агрономи, вчителі та юристи: яка освіта у голів райрад Прибужжя (ФОТО)

16.05.2018 / Новини

Наявність диплома не є свідченням високого рівня професійності, але у діяльності чиновника відіграє роль, адже у його руках – економічний та соціальний добробут населення.

Згідно із даними про освіту голів райрад та їх заступників “БУГ” підготував інформацію про те, які фахівці керують районами у регіоні Прибужжя.

Відомості про освіту керівників райрад, їх заступників, не обмежені в доступі – про освітній рівень кожного з них йдеться на офіційних сайтах районних рад і така інформація є відкритою.

Проаналізувавши автобіографії керівників районів, можна побачити, що усі голови райрад регіону Прибужжя (і майже всі їх заступники) мають вищу освіту.

Вчений агроном та менеджер-економіст

Голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук закінчив Львівський державний аграрний університет за спеціальністю “Агрономія” (кваліфікація: вчений агроном). В 2003-му році закінчив Львівський державний аграрний університет за спеціальністю “Менеджмент організацій” (кваліфікація: менеджер-економіст).

У 2015-му році закінчив Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України, магістр державного управління.

Вчитель математики і фізики

Заступник голови Володимир-Волинської районної ради Алла Мельник у 1986-му році закінчила Луцький державний педагогічний інститут імені Лесі Українки за спеціальністю “Математика і фізика” (кваліфікація: вчитель математики і фізики середньої школи).

Викладач політології

Голова Любомльської районної ради Микола Сушик закінчив Волинський державний університет імені Лесі Українки за спеціальністю “Політологія” та здобув кваліфікацію політолога, викладача політології.

Організатор-методист

Заступник голови Любомльської райради Ганна Сачук закінчила Рівненський державний інститут культури за спеціальністю “Культурно-освітня робота”, кваліфікація – організатор-методист культурно-освітньої роботи.

Економіст, юрист, триразовий магістр

Голова Шацької районної ради Сергій Карпук здобував освіту в Київському національному торговельно-економічному університеті, обліково-економічний факультет, спеціальність – “Економіка підприємництва”, спеціалізація – державний фінансовий контроль (диплом магістра з відзнакою), у Одеській національній юридичній академії, Інституті інтелектуальної власності в місті Києві (диплом магістра), у Київському національному університеті імені Т. Шевченка, юридичний факультет (диплом магістра).

Інженер-електрик

Керівник Іваничівського району Андрій Бадзюнь після навчання у Володимир-Волинському технікумі вступив у Львівський регіональний інститут національної академії Державного управління при Президентові України (спеціальність “Економіка праці та управління персоналом”), з 2012-го року вирішив продовжити навчання в Луцькому Національному Технічному Університеті, спеціальність “Інженер-електрик”.

“Технар”

Заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок має неповну вищу освіту, з 1975 по 1978 рік – навчався у Нововолинському гірничому технікумі.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*