81-річна жінка випала з 4 поверху коронавірусного шпиталю у Луцьку

25.03.2021 / Новини

Вранці 25-го березня 81-річна жінка випала з вікна 4 поверху коронавірусного госпіталю, який облаштували в окремому корпусі міського пологового будинку у Луцьку. Від отриманих травм вона померла.

Про це інформують Волинські Новини.

Як зазначив заступник директора міської клінічної лікарні Андрій Смольянінов, інцидент трапився сьогодні вранці. Жінка, віком понад 80 років, випала з вікна 4 поверху і від отриманих травм загинула.

Зі слів Смольянінова, наразі достеменно невідомо, чи це був нещасний випадок, чи самогубство, проте він зазначив, що хворі на коронавірус часто є емоційно нестабільними, і випадки, коли люди вистрибують з вікон лікарень під час лікування, трапляються і в Україні, і в світі.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, жінці, яка випала із четвертого поверху лікувального закладу, був 81 рік. Тіло направили на судово-медичну експертизу. За фактом нещасного випадку відомості внесуть в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Дослідження свідчать, що кожна п’ята людина, яка поборола захворювання, отримала діагноз тривожний розлад, депресія або безсоння.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*