Тарифи на газ з квітня знову зростуть

10.03.2016 / Новини

Національна акціонерна компанія “Нафтогаз Україна” відзначає надважливість чергового підвищення тарифів на газ для населення з 1 квітня, як це передбачено меморандумом із Міжнародним валютним фондом.

Про це сказав голова компанії Андрій Коболєв на 12-й щорічній інвестиційній конференції Dragon Capital у Києві в четвер, – повідомляє“Інтерфакс-Україна”.

“У березні мають бути змінені тарифи. Якщо ми цього не зробимо, упустимо ключовий момент. Це важливо не лише для “Нафтогазу”, а й для всієї країни”, – сказав Коболєв.

Він додав, що саме завдяки попередньому підвищенню тарифів вдалося скоротити дефіцит бюджету НАК, а також країни в цілому.

“Ми маємо доводити реформи до кінця. Якщо ми зупинимося на півдорозі, результат буде нівельовано”, – додав Коболєв.

Голова НАК також зазначив, що темп проведення реформ у 2016 році порівняно з двома попередніми роками відчутно знизився, проте він розраховує, що уряд і парламент мають достатню політичну волю для завершення реформ в енергетиці.

Раніше прем’єр-міністр Арсеній Яценюк повідомив, що наступний етап підвищення енерготарифів в Україні для населення відбудеться 1 квітня.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*