Теревені. Один приклад показав – п’ятеро повторили

Як відомо, вчора, 19-го травня, усіх українців просили одягнути вишиванки та підтримати патріотичну акцію до Дня вишиванки.

На жаль, вчора був у вишиванці лише один депутат міськради Любомля Олександр Мікульський.

Сьогодні ж, 20-го травня, на сесію Любомльської міської ради у вишиванках прийшло аж … 5-ть депутатів. Й справді, усі виглядали гарно та патріотично.

Депутатка Катерина Мокренко сьогодні одягнула вишиванку та виглядала просто прекрасно.

Депутат Леонід Богдан прийшов на сесію у полотняній, вишитій білими нитками, сорочці.

_DSC0011

У класичній українській вишиванці була і Валентина Широчук.

_DSC0022

Надія Вавриш у чудовій вишитій сукні з червоними маками та жовтогарячими соняхами виглядала вражаюче.

_DSC0034

Вікторія Лізарова одягнула доволі стильну вишиту сорочку у синьо-жовтих кольорах.

_DSC0069

Мабуть, депутати міської ради Любомля не захотіли залишитись осторонь Олександра Мікульського і теж проявили свою патріотичну силу, одягнувши вишиті сорочки.

6 Коментарів Теревені. Один приклад показав – п’ятеро повторили

  1. Шановні журналісти, для тих п’ятьох, що нібито “повторили” за Олександром Мікульським, не треба закликів. В свій час( шість років тому)ці люди самі закликали, в місцевій пресі та інтернет виданнях, Любомльчан одягати українські вишиті сорочки. І це для них не вбрання на один раз у рік, зустріти них у вишиванках можна досить часто на сесіях і не тільки. Шановні журналісти, ви, напевно, не місцеві, тому що багато ваших окликів про Любомльських людей не відповідають дійсності або упеджені. Якби ви прожили тут певну кількість років або проводили б розлідування(вивчення) стосовно персон про яких друкуєте, то були б об’єктивнішими та цікавішими для читачів….

  2. О, тепер вся увага переключилась на Мікульського… Він у нас “великий патріот”. Всім рівнятись на нього:)Аж смішно!Я то думаю чого б то журналістка всю сесію стояла у Мікульського за спиною – щоб поставити патріота всім у приклад! До речі, Лізарова була в вишитому платті, а не в сорочці.

    • Шановний, ви хоча б думаєте, про що пишете? Сесія була у п’ятницю, а про Мікульського написали в четвер. До чого тут, де стояла журналістка? Навіщо тут розпускати неправдиву інформацію?
      P.S. Вона всі сесії стоїть у тій стороні.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*