50 тисяч доларів за ніч з акулами. Перша підводна вілла відкрилася для гостей (ФОТО)

11.11.2018 / Новини

Перша в світі підводна вілла, що отримала назву The Muraka з листопада 2018 року приймає гостей. Вона розташована на глибині 16 футів на Мальдівських островах.

Вілла являє собою дворівневе приміщення – з надводної та підводної частинами, з обох частин відкривається прекрасний панорамний вид. Одна ніч в ній обійдеться в 50 тис. доларів. Її будівництво обійшлося в 15 млн. доларів.

Навіщо плавати з акулами, якщо можна з ними поспати?

Саме такий досвід, як повідомляє Business Insider, пропонує вілла The Muraka, яка є частиною курорту Hilton’s Conrad Maldives Rangali Island resort. Прозорі скляні стіни великого житлового акваріума дозволяють спостерігати за життям риб Індійського океану, які різнокольоровими зграйками плавають в заростях коралів – вид з підводної спальні на підводний світ відкритий на 180 градусів.

600-тонне приміщення вілли було побудоване в Сінгапурі. Його доставили на острови на спеціалізованому судні. Вілла закріплена на місці десятьма бетонними палями, які здатні утримати віллу в стабільному положенні навіть під час шторму.

Гостей доставляють на віллу на гідролітаку, приватному літаку або суперяхті з основної частини курорту. Вілла розташована на великій відстані від головного курорту і передбачає повну приватність відпочинку.

Дворівнева вілла виконана зі сталі, бетону і акрилового волокна і розрахована на дев’ять спальних місць. З надводної частини \відкривається приголомшливий вид на океан. Також на віллі є тренажерний зал і кімната охорони.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*