50 дітлахів з Рожищенського району відпочинуть на Шацьких озерах

31.07.2016 / Новини

26 липня на засіданні постійної комісії з питань оздоровлення та відпочинку дітей, на яке запросили депутатів районної ради, розглянули список дітей, які направляються на оздоровлення та відпочинок в табори Шацького району.

Комісія відбулась під головуванням заступника голови райдержадміністрації Інни Сергійчук.

Про це інформує сайт Рожищенської райдержадміністрації.

Під час засідання акцентували увагу на оздоровленні та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Так, 27 липня на оздоровлення в оздоровчий табір «Чайка» села Світязь Шацького району поїдуть 40 дітей, з них: 2 – діти переселенців, 10 – діти учасників АТО, 2 – відмінників навчання, 3 – дітей, що перебувають на диспансерному обліку, 23 – діти з багатодітних і малозабезпечених сімей.

30 липня планується оздоровити 10 дітей учасників АТО, які будуть направлені в табір «Світязь» Шацького району.
Серед пріоритетних завдань, визначених учасниками засідання, і надалі залишаються безпека перебування дітей у дитячих таборах, безпека при перевезенні груп дітей на оздоровлення, забезпечення відпочиваючих якісними оздоровчими послугами, в тому числі й харчуванням, лікарськими засобами, а також створення належних умов для проживання дітей.

Заступник голови райдержадміністрації Інна Сергійчук наголосила, що з боку керівництва докладуть максимум зусиль, аби оздоровчий сезон пройшов якнайкраще, а оздоровлення та відпочинок дітей були результативними.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*