490 учасників АТО хочуть отримати земельні ділянки в Шацькому районі

17.03.2016 / Новини

За останній період значно збільшилась кількість заяв на отримання землі учасниками АТО в Шацькому районі. Станом на 12.03.2016 року надійшло заяв про надання земельних ділянок від учасників АТО району: всього – 490. Надано дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок – 300, затверджено проектів землеустрою та передано в приватну власність – 196.

В районі зареєстровано 101,78 га земель, які можуть бути надані для учасників АТО.

Разом з тим, в таких сільських радах як Пульмівська, Світязька та Шацька на сьогоднішній день не зарезервовано жодного масиву для подальшої передачі земельних ділянок учасникам АТО.

Всі землі, які можна було б надати для ведення індивідуального садівництва, які розташовані поблизу озер Світязь, Пулемецьке, Пісочне та ін., зарезервовані як перспективні щодо рекреаційного їх використання і не можуть бути надані для сільськогосподарських цілей у приватну власність.

Джерело

1 Коментар 490 учасників АТО хочуть отримати земельні ділянки в Шацькому районі

  1. а молоді сімї, корінні жителі шацька роками не можуть отримати ділянку. зато так звані учасники АТО які невідомо як цей статус отримали получають ділянки на ура…

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*