4 «корисних» продукти від яких товстіють

01.07.2016 / Новини

В останні роки здоровий спосіб життя і правильне харчування стає все більш популярним.

Особливу увагу цієї модної тенденції приділяють дівчата, які дотримуються дієти і зробити за своїм раціоном, вибираючи тільки корисні для здоров’я продукти, вживання яких ніяк не позначається на фігурі. Але у виборі корисних продуктів багато з нас припускаються помилок.

Дієтологи виділяють 4 «корисних» продукти, від яких люди товстіють, інформує feme.ua.

Знежирене морозиво

Знежирене морозиво – це дуже калорійний продукт. Для того, щоб знежирити молоко, виробники додають в нього велику кількість цукру. Краще з’їсти одну порцію звичайного морозива з натуральних компонентів – молока, вершків і цукру, без добавок і барвників.

Батончик з горіхів, меду, вівса або рису (Гранола)

Не секрет, що ці корисні на перший погляд батончики містять багато цукру.

Купуючи цей десерт в аптеці або в відділі здорового харчування в найближчому супермаркеті, багато споживачів забувають про шкоду цукру, який містить в собі батончик.

Перед тим, як купити гранолу, уважно вивчіть склад продукту, якщо в складі батончика цукор на першому місці, то від такого продукту краще відмовитися.

Звертайте увагу на порції. Для ситного перекусу достатньо з’їсти половину такого батончика.

Сухофрукти

Багато хто вважає цей продукт таким же корисним, як і самі фрукти, але це не завжди так. Чимало виробників перед продажем обробляють фрукти в цукровому сиропі.

Дієтологи рекомендують замість промислових сухофруктів є більше сезонних фруктів або готувати сухофрукти самостійно, так ви точно будете знати, що вони не містять цукру.

Попкорн

Деякі вважають попкорн корисним продуктом, адже він ситний, смачний і містить багато клітковини, але попкорн також містить сіль, барвники та ароматизатори – компоненти, які перетворюють продукт в калорійну бомбу.

Щоб позбавиться від шкідливих компонентів, попкорн краще приготувати самостійно, замінивши сіль, жир і різні шкідливі добавки та барвники корисними спеціями.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*