26 років — достатньо, аби епоха Саганюка завершилась, – Гузь

16.09.2020 / Відео, Новини

«Я вважаю, що такі люди, як Петро Саганюк та Віктор Сапожніков – мають піти. Їхня епоха завершилась».

Про це зауважив нардеп Ігор Гузь у відеозверненні, яке він опублікував на своїй офіційній сторінці у соцмережі.

З його слів, у Володимирі-Волинському поширюються різноманітні чутки та думки з приводу можливого балотування Петра Саганюка на посаду міського голови. Мовляв, до діючого мера звертаються люди, які просять його іти на вибори.

«Петро Данилович протягом останніх кількох років десятки разів заявляв, не буде балотуватись. Я вважав, що це правильна історія, правильне рішення, на відміну від Віктора Сапожнікова, який руками і ногами тримається за владні повноваження і вчергове стартує на виборах у свої 66. Моя позиція – епоха Саганюка має завершитись у 2020 році. 26 років – це достатній термін, аби втілити свої наміри, думки і плани», – переконаний депутат.

За словами народного обранця, місто Володимир-Волинський потребує змін і нової прогресивної хвилі розвитку. Та, на його думку, Петро Саганюк, на жаль, вже не має тієї енергії, щоб вести місто вверх. Тому людина в 70 років, відчуваючи плин історичних подій і динаміку, з якою крутиться держава, область і місто, повинна все таки піти.

«Ми не бачимо Петра Саганюка далі міським головою. Не секрет, що наша команда висуває на посаду міського голови молодого 40-річного голову Зарічанської громади Ігоря Пальонку. Я вважаю, що це гідна людина, яка може спокійно керувати містом. У випадку висування Петра Даниловича, ми будемо жорстко опонувати, бо є багато тем, які варто піднімати для того, щоб переконати громаду, що на посаду міського голови повинна прийти нова людина», – зауважив Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*