24-річну волинянку врятували від самогубства

14.01.2018 / Новини

Жителька селища Ратне після сварки із співмешканцем намагалася вкоротитити собі віку.

Пригода сталася близько 17 години 13 січня, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Про загрозу життю 24-річної жительки райцентру службу екстренного виклику поліції за номером телефону “102” повідомили її рідні. Диспетчер оперативно направив на місце групу реагування патрульної поліції та викликав бригаду швидкої медичної допомоги.

Поліцейські прибули на місце інциденту за лічені хвилини. Виявилося, що жінка після сварки із співмешканцем зачинилася у ванній кімнаті й вчинила спробу самогубства. Поліцейські швидко відчинили двері й медики змогли своєчасно надати невідкладну допомогу постраждалій. Завдяки оперативним діям поліції вдалося врятувати життя молодої людини. Постраждалу госпіталізували в реанімацію місцевої райлікарні.

Слідчі розпочали кримінальне провадення за ч.1 ст. 120 Кримінального кодексу України. Йдеться про доведення особи до самогубства або до замаху на самогубство, що є наслідком жорстокого з нею поводження, шантажу, примусу до протиправніх дій або систематичного приниження її людської гідності. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування.

Читайте також:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*