2 загиблих і 10 важко поранених: найманці РФ влучили протитанковою ракетою в автомобіль українських воїнів (ФОТО 18+)

10.03.2020 / Новини

10 березня найманці РФ протитанковою керованою ракетою влучили в автомобіль українських воїнів у районі Пісків на Донеччині. Двоє військових загинули, 10 зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Журналіст Андрій Цаплієнко показав у Фейсбуку, яких поранень зазнали українські військові внаслідок цієї атаки, передає Вісник і К.

“Сподівання, що атака нового вірусу відверне увагу кремлівських упирів від українського фронту, не справдилися. Довго думав, чи публікувати ці фото. Але, на мій погляд, ситуація на фронті і, особливо, в тилу, вимагає того, щоб суспільство знало: втрати під час “перемир’я” наближаються до рівня 2015 року.

Сьогодні в Пісках потужний бій. Російська зброя обстрілювала наших людей. Бій розпочався о 09:30, о 09:44 була підбита вантажівка ГАЗ-66. Десятеро наших бійців отримали важкі поранення. Загиблих – двоє.

І майже годину після початку бою, як мені повідомили, українські гармати мовчали у відповідь. Мовчання гармат – це що, нова оборонна доктрина України?”, – зазначив він у дописі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*